maandag, november 24, 2008

Laatste update!

Tijdens het weekend van 29-30 november viert KLVL Berlare hun 80-jarig Jubileum in de Festivalhal, Donklaan 125, Berlare.Wij zullen daar ook een standje bevolken en onze nieuwe bundel te koop aanbieden.Ideaal geschenk voor Kerst en Nieuwjaar !

Ook gedurende de maanden november-december exposeren wij met gedichtenposters en schilderijenin Dienstencentrum De Kring in Ledegem VOORSTELLING DICHTBUNDEL 'LATE OGENTROOST"Op zondag 26 oktober ging de voorstelling van "Late Ogentroost" door in CC. Hamme.Een aanzienlijk aantal liefhebbers van beeldende kunst en poëzie kwamen opdagen. (een 120 pers.)Via een beamer werden de boek-illustraties in een diashow op een scherm geprojecteerd.
Lisette, Nies en gastdichter Norbert De Beule lazen afwisselend een aantal gedichten voor uit de bundel.Tussendoor pianomuziek gebracht door Hendrik Muller met zang van Lies Jordens.Tussendoor ook een interview van beiden door Nobert De Beule op speelse wijze gebracht.En aansluitend een receptie met hapjes en drankjes. Ook de pers deed haar werk : met een artikel in de Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad. De kunstig geïIllustreerde dichtbundel uitgegeven door Uitgeverij 't Oneindige Verhaal, St.Niklaaskan in elke boekhandel bekomen worden ISBN 9789077641068 aan de prijs van 24,95 euro.